tiistai 28. toukokuuta 2013

Vuoden viisaampi

Nyt on sitten eräänlainen rajapyykki saavutettu, kun on täytetty pyöreitä. Ensimmäinen ikäkriisi siis tiedossa... aapuva! 
No mutta eiköhän tästä selvitä. Ei saa vaan ajatella sitä kamalaa tosi asiaa, että seuraavaksi pamahtaa lasiin kolmekymmentä.

Oltiin ostettu valmista croissant-taikinaa jonkinmoisessa säilykepurkissa. Ei ymmärretty säilyttää sitä jääkaapissa (kuten purkin kyljessä ohjeistetaan), vaan kuivakaapissa huoneenlämmössä. Noh.. arvatakin saattaa, ettei kaikki tainnut mennä suunnitelmien mukaan. 

Purkissa lukee: "Pakkaus avautuu itsestään" ja mikä todellakin pitää paikkansa. Kuului "POKS!" ja kaapista löytyi taikinaa pursuava purkki. Taikina oli mennyt aavistuksen pilalle liian alhaisessa lämpötilassa, jonka takia lopputulos ei päätä huimannut. Mutta tulipahan persoonallisen näköisiä croissantteja :-)


Päivän päätähtenä (minun lisäkseni) oli itse valmistamani Brita-torttu! Maku oli mitä mahtavin, ei suinkaan liian makea, vaan kivan kesäinen. Resepti oli melko monimutkainen, mutta kaikki työ oli kyllä vaivanarvoista!


20 kaunista ruusua
Uusi jalkapallo (näkyy taustalla)
Sisar -sormus <3
Nälkäpeli -kirjasarjan viimeinen osa
Kauan haluttu parfyymi
Muumi -mehukannu ja lautanen


Koko elämä on kokeilua,  mitä enemmän kokeilet, sitä parempi.
- Ralph Waldo Emerson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti