tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kalavalheita soutamalla

Viikonloppu tuli vietettyä veden äärellä "vonkaleita" onkien ja mökillä rentoutuen. Saalis tosin jäi varsin pieneksi, joten turha tässä on mitään kalavaleita alkaa edes sepittämään... Perjantai-illalla mentiin Jesmun kanssa pariksi tunniksi heittämään virveliä mattolaiturille mukanamme tilanteeseen sopivat eväät ja virvokkeet! Ainoaksi saaliiksi jäi tuo MINUN kesyttämäni parikymmen senttinen ahven!
Pikkunen päästettiin menemään, ja se taisi sitten kertoa lajikumppaneilleen lähistöllä olevista huligaaneista, koska kyseinen kala oli se ensimmäinen ja viimeinen joka saatiin napattua.


Lauantaina oli ajatus lähteä mökille siivoilemaan paikkoja kesäkuntoon, mutta kiitos sateiden se sai odottaa sunnuntaihin. 
Päätettiin sitten kuluttaa aikaa menemällä päiväelokuviin katsomaan Iron Man 3 (parempi myöhään kun ei milloinkaan)! Kauan sitä odotettiin ja nyt on vihdoin päästy jännityksestä. Kolmas osa oli mielestäni edeltäjäänsä parempi. Hyvä tarina yhdisti kaikki kolme osaa toisiinsa, ei ollut liian ylivoimaista vihollista ja oli kokonaisuudessaan täydellinen lopetus koko helahoidolle!


Mökillä siivoiltiin, pestiin laituria (plus mentiin aggressiivista tiiraa karkuun), kalasteltiin (nollasaalis), soudeltiin, grillattiin ja nautittiin auringosta!


"Row row row your boat"Ihmiset tarvitsevat eläessään kaksi sydäntä:
pienen, joka on täynnä syvää hellyyttä
ja toisen, joka on terästä.
- Kahlil Gibran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti