sunnuntai 23. elokuuta 2015

Tätä on odotettu

Tämä kesä oli sitten tässä. Työt on tullut taputeltua ja nyt ollaan lomalla kunnes toisin todistetaan. Kesäloma, syysloma vai ihan vaan loma? Oli mikä oli, mutta tästä otetaan kaikki mahdollinen ilo irti, vaikka sen joutuisikin kaivamaan ojasta ja allikosta.


Akkuja ladataan minkä kerkiää ja nautitaan auringon lämmöstä. Energiaa ja puhtia voi haalia itselleen tavalla tai toisella, mutta allekirjoittaneelle se käy parhaiten mökillä.
On saari, meri, perhe, hyvää ruokaa (juomia unohtamatta), vapaus, rauha sekä sauna. Siellä on niin erilaista kuin kotona, että arjen ja stressin unohtaa heti. Siellä kun ei ole kiire yhtikäs mihinkään. Saa vain olla ja möllöttää siellä missä huvittaa. Laiturilla, nurmikolla, tuvassa tai terdellä. 

Yksinkertaisen täydellistä.Taking time to do nothing often 
brings  everything into perspective.
- Doe Zantamata


Kokki kolmonen elementissään ja mökkivaatetus kohdillaan

Silloin aina kun menee saareen, niin lähtee tuo syöminen vaan aika helposti lapasesta. Ehkä vähän turhankin helposti, mutta elämästä tulee nauttia. We only live once ja sitä rataa. Ihan siis se ja sama vaikka lounaaksi syödään lättyjä ja hilloa ja juodaan päivän ensimmäinen huurteinen. Heti perään suklaakakkua. Mutta ei tällä kaavalla kovin usein mennä. Joskus tulee vain sellaisia päiviä, joina normaalit ateriatottumukset ja ruokarytmit laitetaan ylösalaisin. Syödään mitä ja milloin huvittaa. Kaurapuurot unohdetaan kotiin. Ja mikäli kaapeista ei löydy mitään mieleistä, niin eikun kauppaan. Veneellä tietenkin.


<3


Vielä muutama päivä totaalista lepoa ja hölläilyä ja sen jälkeen hommiin. Edessä muutto, joka tietää siis pinottain banaanilaatikoita. Omaisuuden inventaariota ja paketointia. Elämä pyörille ja talla pohjaan. Koskakohan tämä alituinen ramppaaminen oikein loppuu? Koska voin sanoa, että ei ikinä, ei ikinä enää? En ikinä. 


Räpsöö


To do is to be.
- Nietzsche

To be is to do.
- Kant

Do be do be do.
- Sinatra


 Happiness is an inside job.
- Mandy Hale


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti