sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Tuiki tavallinen sunnuntai-ilta kera kauniin hämärtyvän kevätillan ja teekupposen. Tuntuu, että nyt mulla on kerrankin aikaa kirjoitella tänne kuulumisistani.. viime kerrasta kun on vierähtänyt meinaan tovi.
Koulupäivät senkun vähenee loppuaan, mikä siis tietää pian alkavaa KESÄLOMAA! Vaikea uskoa, että olen kohta käynyt yks neljäsosan ammattikorkeakouluopinnoistani läpi. Tämä vuosi on mennyt vaan niin hirmu nopeesti, että huhuh... vappuna juhlitaan loman alkamista, mutta samalla haikeena myös sitä tosi asiaa, että kaikki eivät välttämättä syksyllä tänne palaa. 

Mutta nyt back to business... kaikki vapaa-aika mennyt viimisiä koulutöitä tehdessä (yllätysyllätys), tentteihin "lukiessa" ja viihteellä (mm. lukuvuoden päätösbileet Hämeenlinnassa ja maankuulut allasbileet!)


Vapaa-päiviä koulusta on ollut aika reippaasti, ja eräs sellainen käytettiin porukalla tenttiin "lukemiseen" ja keilailuun. Oltiin tuutorihommiin liittyen puhuttu niin moneen kertaan keilahallista, mikä sijaitsee samassa rakennuksessa koulumme kanssa, periaatteessa sen alakerrassa/kellarissa, joten päätettiin mennä sitten kokeilemaan miten keilojen kaataminen meiltä luonnistuu, niin ainakin tiedetään mistä ollaan muille hehkutettu. Ja ihan hyvinhän se meni, oltiin aika tasaväkisiä ja joukostamme löytyi myös yksi jos toinenkin vanha konkari (pistetaulujen lukemia vertaillessa). 
Ainoa asia, josta tosin voisin avautua, olisi keilapallojen reikien koko! Muutamissa palloissa, joita siis itse käytin ja joita jaksoin heittää, oli varsin pienet reiät tai sitten sormeni eivät olekkaan niin pienet kun olen aina olettanut.. JA KUN jossain pallossa vaikutti olevan tarpeeksi isot reiät näille nakeille (ettei tarvitsisi jatkuvasti pelätä jäävätkö ne jumiin vai eivät), niin se sitten painoi vähän liikaa, joka teki sen käyttämisestä tavallista vaivalloisempaa. Olisi siis todella kiva, jos niihin keilapalloihin voisi tehdä hieman tikkua suuremmat aukot.

Eilen käytiin Espoossa Jesmun siskon ja tämän poikaystävän tupareissa :---) Minun tehtäväni oli ajaa meidät yöksi takaisin kämpille, mistä olin ensiksi aivan kauhuissani, koska siihen kuuluisi ajaminen ensin itse Espoossa ja kaikilla muilla ihanilla autotäyteisillä teillä, joissa en ole aiemmin autoa ajanut. Lähdettiin paluumatkalle suht myöhään illalla, jolloin liikenne oli ONNEKSI hiljaista, joten matka sujui hyvin, pienestä jännityksestä huolimatta. 

Viikko päättyi huutokaupassa käyntiin ja perinteiseen sunnuntaisiivoukseen. Enää viisi varsinaista koulupäivää ja sitten alkaa vuoden odotettu KESÄLOMA! Pari viikkoa voi ottaa rennosti ja tehdä viimeisetkin rästihommat valmiiksi, kunnes koittaa päivä jona alkavat kesätyöt. 

Vaan kun loistaa öinen kuu, vuoret  kaikaa: huu, huu, huu.
- Immi Hellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti