maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kunnon kevätflunssa

Suklaamunapäivät oli ja meni siinä missä kaikki muutkin viikonloput, ei siis mitään tavallisesta poikkeavaa. Suklaata tuli tosin syötyä ihan liikaa! Kiitokset sille pääsiäispupulle kuka oli ripotellut talon joka nurkkaan suklaata..

Ainoa asia mikä teki viikonlopusta vähän epämiellyttävän oli se, että olin ja olen edelleen kipeä.

Nuhaa
Kurkkukipua ja
JÄRKYTTÄVÄÄ yskää!

Näillä ollaan menty nyt jo viikko ja haluaisin nukkua edes yhden yön ilman jatkuvaa köhinää, onko liikaa pyydetty? Nämä kaikki alkavat vaan pikku hiljaa verottamaan normaalia valveilla oloani, kun ei öisin saa oikeen nukuttua. 

Tänään sain uutta yskänlääkettä, jonka kyljessä komeili kolmion kuva. Aluksi olin ihan ihmeissäni, kun äiti tuon kyseisen putelin mulle esitteli.. en minä mitään kolmiolääkettä voi alkaa ottaa! :D Tällä viikolla on luvassa jonkun verran "pienimuotoista" juhlintaa, jonka kanssa kolmiolla varustetut lääkkeet eivät todellakaan sovi. Mutta sen pitäisi olla vahvempaa kuin tavalliset yskänlääkkeet eli elän siinä toivossa, että tämä minun ihanan kauhea flunssani tai mikä sitten ikinä onkaan, olisi ohi parissa päivässä. Jos ei niin aika paha juttu tämä sitten vissiin on..

Kaiken tämän kauheuden keskellä tuli tehtyä kaikkea muuta kuin sängyn pohjalla löhöilyä.
Näin nimittäin pitkästä aikaa parasta kaveriani, jonka kanssa tehtiin hyvää ruokaa. Ensimmäinen satsi katkarapucurry -bravuuristamme tosin vähän epäonnistui ja jouduimme aloittamaan kaiken alusta :D Pitäisi olla niin 100% keskittynyt siihen mitä on tekemässä, eikä mihinkään muuhun tai siinä käy niin, että mausteet ja valkosipuli kärähtävät pannulle ja pilaavat näin ollen muut ainesosat... 
Virheistä oppii, joten ei haittaa! Toisella kerralla tehtiin kaikki astetta huolellisemmin ja saatiin kuin saatiinkiin loistelias viiden tähden päivällinen/illallinen valmiiksi kera makoisan jälkiruoan! Keittiö vaan oli kokkaustemme jäljiltä sen näköinen kuin siellä olisi käväissyt jokin pyörremyrsky, mutta sehän kuuluu asiaan tai kaveriani lainaten: "työn jäljen pitää näkyä!" <3

Sauna on köyhän apteekki.
- Suomalainen sananlasku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti