maanantai 25. maaliskuuta 2013

Keskellä kaaosta

Huhuhh, sanon vaan.. elämä on tällä hetkellä ihan liian sekavaa.

Liikaa tekemättömiä koulujuttuja ja tulevat tentitkin stressaa! Jotenkin on vaan sellanen olo, etten yksinkertaisesti jaksa. Pitäis jaksaa keskittyä kouluun myös vapaa-ajalla, käydä lenkillä, syödä kunnolla, nähdä kavereita ja ties mitä muuta.
Sekin tuottaa ahdistusta, kun syksyn lopulta koittaessa (joskus kaukaisessa tulevaisuudessa) ei yhtään tiedä kuinka moni meidän ihanalta luokalta ei tule enää takaisin.. ihan kauheeta! Kerran KEKE, aina KEKE! Mutta pyydän, älkää hyvät ihmiset lähtekö pois. 

Jokaisella on omat jujunsa siihen, miten ottaa irti arjesta, mutta mehän mentiin keskiviikkona viihteelle! Mikäs siis sen ihanempaa kun mennä "pirteenä" aamu yhdeksältä kouluun parin tunnin yöunilla, olla siellä aamupäivä, sitten kotiin kolmen tunnin päikkäreille ja neljältä takas kouluun.. :D
Tämmönen varsin myöhään valvominen ja rellestäminen auttaa jos joku. Kun on hellittänyt pariksi päivää kaikista pakko tehdä -jutuista, saa nopeesti kiinni kauan kadoksissa olleesta opiskeluinnosta. 

Mutta kaikista eniten kaipaisin kuitenkin sitä, että pääsis vuodattaa tämän kaiken jollekin ketä jaksais vaan kuunnella.


Asiasta kolmanteen, käytiin lauantaina katsomassa Cirque du Soleil Alegria! Odotukset oli tosi korkeella youtube -videoiden takia, mutta todellisuus oli toinen. Osaksi varmaan vaan sen takia, että esitykset täällä Suomessa on ihan toista luokkaa kuin esim. Amerikassa. Olihan ne kaikki temput sun muut tosi hienoja, mutta odotin paljon enemmän. Noh, tietääpähän jatkossa mitä on luvassa, ja että mielummin menee katsomaan niitten esitystä ulkomaille, jos mahdollista.

Nyt kun vaan pääsisi vapaaksi tästä nuhasta, kurkkukivusta ja yskästä (kiitos auringon lämmittämä kevät ja liian vähäinen ulkovaatetus) ja aika menisi pari päivää eteenpäin, niin pääsisi Poriin pääsiäisloman viettoon!

Sydämiä ei voiteta aseilla, vaan rakkaudella ja jalomielisyydellä.
- Baruch Spinoza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti