tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma kuvina

Tässä ois nyt joitain kuvia ja tapahtumia meikän hiihtolomalta eli paljon muutakin tuli tehtyä mitä niistä tulee ilmi, kuten
illanviettoa siis partiiii
hiustenleikkuu
kesätyöhakemuksia
futistreenejä
kirppiksiä (löytöjä!)
syömistä
telkkaria
löhöilyä ja muuta rentoutumista.Sotilasvalaa katsomassa Niinisalon Tykistöprikaatissa


Onneks ei ollut kun pari astetta pakkasta (jos sitäkään). Ulos olis muuten jäätynyt, kun seisoskeltiin tovi siellä paikoillamme. 
Päästiin tutustumaan alokkaiden tupiin, ja näin vihdoinkin ne kuuluisat punkat. Sitten meillä vieraille syötettiin hernekeittoa ja pannaria, namnam.. teki tutaa kyllä siinä vaiheessa.


Torstaina käytiin Pampulan kanssa pitkällä 2 tunnin lenkillä. Käveltiin Herrainpäivien nokkaan, kierrettiin luontopolku ja tultiin Yyterin kautta takaisin.


Jään päällä lenteli merikotka! 
Mut just kun sain laitettua kamerasta zoomin täysille, niin se oli ehtinyt istahtaa paikoilleen, eikä siitä sitten enää liikkunut.. ei sitten millään.


Turun Ruissaloonkin tuli tehtyä lyhyt kylpyläreissu äitin, mummun ja tuffan kanssa :)
Käynti oli siellä ihka eka, mutta tämän jälkeen menen sinne varmasti uudelleen. Paikka oli sen verran hieno ja on sitä varmasti myös kesällä!Sitten loppuhuipennukseen, mikä tapahtui kuitenkin jo ennen lomaa.. nimittäin Blockfest lippujen hankkiminen ja hotellin varaaminen! 
En malta odottaa, elokuu tule jo! :---)
Meinattiin muuten ottaa pari kymppiä kalliimmat VIP-liput, mutta tultiin lopuks siihen tulokseen, että pärjätään ihan hyvin ilmankin niitä. 


Tuulinen paikka tämä Suomenmaa. Joka suunnalta
puhurit puuskuttaa.
- Aaro Hellaakoski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti