sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tuutorikoulutus

Tätä viikonloppua odotettiin innolla viikkokausia ja nyt se on ohi, mutta sanompa vaan että oli ihan mielettömän upeeta ja kivaa!


Perjantai aamuna, pari perhosta masussa, lähdettiin kohti Mustialaa tuutorikoulutusta varten. Meidät jaettiin heti alussa ryhmiin, jossa sitten suoritettiin erilaisia työpajoja sun muita. Aluks vähän jännitti se, ettei tunne ketään saatikka sitten niitä ihmisiä siinä omassa ryhmässä, mutta se tunne ei kauaa onneksi kestänyt.. kävi meinaan ilmi, että jotkut oli puolituttuja tai jotain puolituntemattomia. :D Ja muutenkin kun tutustuttiin toisiimme kaiken maailman leikkien avulla, niin ne vähäisetkin perhoset kupsahtaa ihan hetkessä.  
Työpajoissa käytiin läpi kaikenlaisia juttuja mitä tulee sitten tuutorina vastaan. Ne oli tosin pitkälti aika teoria painotteisia, mutta kyllä meidät laitettiin tekee joitain tehtäviäkin.. lyhyitä, nopeita ja helppoja. Jokaisen pajan pituudeksi oltiin laitettu tunti, mutta ne loppu melkeen aina vähän aikasempaa, joten meille jäi rutkasti luppoaikaa. Ulkona oli tosi hieno ilma, joten päätettiin hyödyntää tämä ainutlaatuinen tilaisuus pelailemalla pelejä. Parhaaksi peliksi valikoitus ehdottomasti jalkapeli! Huisin hauskaa, tosin aika läheistä (for those who know what I mean).
Loppuillasta vannottiin vala, chillailtiin ja pelattiin lautapelejä plus jotkut meni saunomaan. Aamulla aikasin ylös, aamupalalle ja samaa rumbaa parisen tuntia. Sitten syötiin taas.. tuolla ei muuten ollut ruuasta pulaa. Koko ajan syötiin ja vaikka niitten välissä oli monta tuntia, niin oli silti ihan ähky koko ajan.  
Koulutus kesti vaan kaks päivää eli oltiin lauantai-illaksi takas kotona. Ja koska meistä oli tullut tuutoreita, niin olihan sitä sitten pakko lähteä juhlimaan! Forssan uunituoreet tuutorit, parit lasilliset, pelejä (hyviä ja huonoja) ja loisto meiniki, ei se muuta tartte. Hauskaa todellakin oli, vaikka aina ei tuu tehtyä mitään mahtipontisen järkevää.. terveiset P12! Sitten lopulta lähdettiin kuppilaan jatkoille, tosin vajaa miehityksellä..
Kaikkein hienointa koko koulutuksessa oli kuitenkin se, että tutustu uusiin ihmisiin ja sai paljon uusia kavereita! :) Uusia tuttavuuksia, ketkä muistaa pitkään ja muistoja, joita muistelee vielä vuosien päästä.

Vähäisten yöunien saattelemana koitti sunnuntai ja porukat tuli käymään! Pitkästä aikaa näki niitäkin, kun ei oo tullut vähään aikaan käytyä kotopuolessa.. meen sinne vasta pääsiäisenä. 
Käytiin syömässä ja kaupoilla. Jääkaappi sai täytettä ruoasta, urheiluvaatetus uudet juoksutrikoot ja lyhykäiset jalkani ne niiin ihanat kengät!

Viikonloppu meni liian nopeesti, hetken ehti hengähtää koulujutuista, mutta tänään ne jatku taas. En halua edes laskee kuinka monta tehtävää pitäis saada valmiiksi kahdessa viikossa. Liian monta, mutta ei hätää, kyllä ne valmistuu sitten aikanaan.

Aurinko lämmittää muuten aika mukavasti ja lumetkin sulaa, mutta ulkona on silti ihan jäätävän kylmä. Voisiko tämä iki-ihana takatalvi olla siis jo ohi ja tehdä tilaa keväälle, kiitos. 

Ventovieras on vain tuttava, jota et vielä tunne.
- Tuntematon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti