sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonloppu kivaa

Perjantain vapaapäivän kunniaksi lähdettiin kiertämään kirpputoreja Niinan kanssa, mutta budjetin sallimissa rajoissa.
Ensimmäisessä kohteessa aikaa meni melkeen toista tuntia, kun koko ajan löydettiin jotain kivaa tai ainakin todella kiinnostavaa. Eikä kyllä yhtään ihme, ainakaan mun kohdalla.. mä oon meinaan sellanen, et katson kaikkea mahdollista (vaatteita, astioita, kenkiä, laukkuja, kirjoja). Ja lopputulos on, että aikaa menee ihan hulluna ja nopeesti. Yleensä tämä kaikki kuitenkin palkitaan aina lopuksi, niin kuin kävi tälläkin kertaan. Suurimmaksi löydöksi osoittatuivat Zaran farkut ja John le Carrenin Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja -romaani. 

Vuonna 2011 valmistui samanniminen elokuva (Tinker Tailor Soldier Spy), mitä en ole kuitenkaan vielä nähnyt, suuresta halusta huolimatta. Sitten sieltä kymmenien kirjojen seasta silmiini osui tuo nimi ja olin ihan, että "JES! Nyt saan tuon ihanaisen koristamaan kirjahyllyäni" ja nyt se on lukujonossa odottamassa omaa vuoroaan. 
Eli ensin kirja ja sitten vasta elokuva :)

Heti kun pääsin takaisin kämpille, niin en ehtinyt muuta kuin pyörähtää eteisessä ja purkaa löydökseni kangaskassista, ja vaihtaa tilalle Rappakaljan! Illan ohjelmaan kuului nimittäin lautapelien pelailua ja juoruilua kera baardimaisterien! ;>

Lauantainakin oli vuorossa shoppailua, mutta tällä kertaa äitin ja mummun kanssa :) Forssassa ei todellakaan ole montaa vaatekauppaa, mutta käytiin ne vähäisetkin läpi, hyvällä lopputuloksella, jokainen sai itselleen jotakin uutta!

Äiti toi kotoa uuden kukan! Sen edellisen, pikku hiljaa lyyhistyvän tilalle. Vaihdettiin ruukkuja ja tulilatva koreilee nyt uudessa tumman pinkissä ruukussaan ikkunalaudalla.

Siitä ei voi sen enempää sanoa. Käväistiin yhdessä pikku kuppilassa (niitäkin on täällä tosi vähän), päätin hieman epäröiden ottaa kyseisen kakunpalan (marenkia? toivottavasti ei liian makeaa) ja hyvä, etten sitä vaihtanut, koska se oli täydellistä! 

Tehtiin myös sellainen havainto, että  Marimekon tehtaanmyymälässä Humppilan Lasitehtaalla on huomattavasti halvempaa kuin Forssan Puistolinnan Marishopissa. Yksien laukkujen hintaero oli jotain 20 euron luokkaa, mutta sehän selittyy sillä, että toinen paikoista on tehtaanmyymälä, jossa tavaraa on aina halvemmalla, vai? 

Koko viikonloppu oli kaiken kaikkiaan täydellinen. Täynnä todellisia löytöjä, ulkoilua, naurua, ystäviä ja perhettä. Enää kolme päivää koulua ja sitten alkaa se kauan odotettu ja ansaittu hiihtoloma. 

Jos sanoo itselleen, että päivästä tulee hyvä,  näin melko varmasti käy.
- Norman Vincent Peale

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti