keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kuvia ja juttuja

Tässä olis nyt muutama kuva sieltä kaverin 20-vuotis synttäreiltä :---)Elämä on muuten rullannut aika peruslukemissa, vaikka pientä väsymystä on tosin ollut havaittavissa.. mutta kaipa se tästä taas lähtee, viimeistään hiihtoloman jälkeen eli jos parisen viikkoa vielä jaksais painaa eteenpäin. 
Tää kevätlukukausi on muutenkin tuntunut vähän turhalta tai ainakin löysältä, koska meillä saattaa olla viikossa vaan keskiviikkoon asti koulua ja loppuviikko onkin sitten vapaata. Ei siis, että siinä olis jotain vikaa/valittamista, mutta kyllä mä henkilökohtaisesti olisin ihan koko viikon, maanantaista perjantaihin, istumassa koulun penkillä. Ei tämmönen tunnu miltään koulunkäynniltä... pitemminkin pitkästyttää. Sitten toisaalta vaikka meillä on vähän tunteja, niin etätehtävät kyllä korvaa kaiken mitä jäljelle jää. Niitä on oikeesti ihan VALTAVA määrä, yhdessäkin kurssissa vissiin joku 5.. sitten siihen päälle vielä erilaiset harjoitukset ja ryhmätyöt. Mutta ei hätää, oli niitä sitten 10 tai 100, niin en aio ottaa niistä sen enempää stressiä! Teen niitä sitten pois alta, kun sille päälle satun (jonkinäköinen aikataulutus saattais ehkä kyllä helpottaa asiaa).

Jesmu pääsi viime viikonloppuna lomille ja tuli vuorostaan piristämään mun viikonloppuani :) Oli kyllä niin levännyt ja relax fiilis. Löhöttiin, syötiin aivan ÄLYTTÖMÄN hyvää ruokaa ja paljon muuta! 

Maanantai-iltana käväsin koululla Vesi-illassa kuuntelemassa miten saan vähennettyä vedenkulutustani. Yhden kurssin etätehtävään kuuluu käydä kuuntelemassa yksi luento/seminaari, joka käsittelisi jollakin tapaa ympäristöä, ja kirjoittaa sivun mittainen raportti, siitä miten tilaisuus toimi ympäristöasioiden foorumina. 
Illassa valistettiin kuulijoita siitä, kuinka paljon vettä kuluu mihin tarkoitukseen (peseytyminen, keittiö, wc ja pyykinpesu) ja mitä ihmiset voivat tehdä sen eteen, että saavat nämä lukemat pienenemään. Kaiken sen tietotulvan jälkeen oli kyllä sellainen olo, että nyt pitää laittaa omatkin tottumukset uuteen uskoon, eikä se vaadi edes mitään maailmaa mullistavia tekoja. Ottamalla minuutin lyhyempiä suihkuja vaikuttaa jo siihen kuinka suuria vesilaskuja tupsahtaa postiluukusta sisään. 


Ystävääsi valitessa, pidä hyvää huolta: katso ensin sydämeen ja sitten vasta kuorta.
- Tuntematon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti