sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Och så vidare

Kevät lukukausi lähti käyntiin yllätysyllätys bileillä, joiden teemana oli Havaiji! Jotakin teeman mukaista vaatetta piti sitten laittaa päälle, ja koska en lähtenyt tekemään kookoksesta rintaliivejä enkä oksista/lehdistä hametta, niin tyydyin alhaalla olevan kuvan mukaiseen asukokonaisuuteen. Siitä toki puuttuu kaikkein tärkein juttu eli lei -kukkanauha, mistä koko teeman olisi tajunnut.
Mutta what ever.. ei porukka ollut muuteskaan hirveesti pukeutumiseen panostanut. Lei on se juttu, josta tulee ekaksi mieleen se aurinkoinen, ihana Havaiji, ja se saa luvan riittää!

Kerkesin olemaan vaan vajaat kaks viikkoa Forssassa, kun taas lähdin käymään Porissa. Viikonloppu oli jälleen kerran pidennetty, joten oli aikaa käydä Yyterissä kävelemässä Pampulan kanssa :-) Ilma oli just täydellinen, vajaat kymmenen astetta pakkasta ja aurinko paistoi porotti taivahalta.


Oltiin tossa meidän luokan tyttöjen kanssa puhuttu jo jonkun aikaa siitä, että olis kiva mennä porukalla kokeilemaan jotakin lattaritanssia, jumppaa tai sen sellasta. Houkuttelevimpana ajatuksena jossain vaiheessa oli kyllä varmaan vain se, että opittaisiin kunnolla sheikkaa bodyyy! :D 
Sitten selailtiin vaan eri sivustoja, joissa oli tietoa Forssan seudulla pyörivistä tanssikursseista tms. ja eteen osui BAILATINO (latinalaiseen musiikkiin ja tanssiin perustuvaa kuntotanssia)! Sitä me lähdettiin sitten kokeilemaan tiistaina ja ensivaikutelma oli aika jees.


Käy kulku kuin tanssi, kuin karkelo vain
yli talven kenttien valkeain.
- Juhani Siljo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti