maanantai 3. syyskuuta 2012

Puhtaalta pöydältä

Tästä se sitten lähtee, a whole new start.

Viikonloppuna sain vihdoin muutettua pois kotoa Porista tänne pikkuiseen Forssaan, tai siltä mä luulin tämän olevan, mutta pikkuisen kiertelyn jälkeen tulin siihen tulokseen, ettei tämä kaupunki nyt niin pieni oikeastaan ole.
Suurin osa banaanilaatikoista on saatu purettua, vaatteet tosin on miten sattuu kaapissa, ei niitä tosta vaan järjestetä uusille paikoilleen :p Kirjahylly/tilanjakaja tosin puuttuu, siihen laitan kaikki mahdolliset pokkarit ja keittokirjani. Tykkään laittaa ruokaa, joten erilaisia reseptejä löytyy varmaan satoja :D ainakin kymmenen eri kirjaa ja muutama kansio, jonne olen liimannut leikkelemiäni reseptejä useiden vuosien ajan. Tosin vain pieni osa on tullut toteutettua, sillä vaikka reseptejä löytyy, niin jotenkin päädyn aina etsimään uusia netistä erilaisilta ruokasivustoilta.

Muutin tänne opiskelun perässä, sillä tänään maanantaina aloitin Kestävän Kehityksen opinnot HAMK:ssa. Aluksi vähän jännitti, mutta aika vähän oikeastaan, paikka tuntui heti tosi mukavalta ja ilmapiiri oli tosi rento, joten loppukin jännitys katosi. Tutustuttiin koulurakennukseen ja kaikkeen mitä lähipäivät pitää sisällään. Ja vaikka uusia naamoja oli tosi paljon, niin heti tuli uusia kavereita :)

Tänään olis myös luvassa heti ensimmäiset varsinaiset bileet :D Hyvin näin ekana päivänä, maanantaina eli ei kun pyjamat päälle, unilelut kainaloon ja menoksi!

Tästä se sitten lähtee:
uusi alku, 
puhdas pöytä, 
uusi kaupunki, 
uudet kujeet
 ja 
uusi porukka,
vanhoja unohtamatta.

 

2 kommenttia:

 1. Tervetuloa Forssaan Kaisa! :)
  Muutin Helsingistä tänne 7 vuotta sitten, pientä kestämistä on ollu kun on tottunu isoon kaupunkiin mut loppujen lopuks oon tykänny olla tääl ihan kauheesti. :)
  Toivottavasti viihdyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen kanssa kyllä tykännyt, vaikka olen vasta pari viikkoa täällä asunut :>

   Poista