maanantai 17. syyskuuta 2012

EVO

Lyhyt tilannekatsaus viime päivien tapahtumista..

Radion kuuntelemisesta ei ole tullut mitään, kiitos (ehkä) liian paksuille seinille. Sitten tossa edellis viikonloppuna, kun yritin saada sen kuulumaan kunnolla, niin kappas, antenni katkesi. Ei haitannut yhtään, sillä kyseisellä vehkeellä oli ikää lähemmäs kymmenen vuotta. Satuin onneksi löytämään uuden kirppikseltä, sellasen pienen oranssin, missä oli pelkkä radio. Vaikka se näytti melko uudelta, niin ei se ollut yhtään parempi, kuin se vanhakaan. Ei toimi niin ei toimi, minkäs sille mahtaa. Tykkäisin kyllä kovasti kuunnella radiota, tuntuu muuten niin kamalan hiljaiselta.

Sitten viime viikon kohokohtaan eli Evo-Jamboreehen! Oltiin siis Evolla, lähellä Hämeenlinnaa, sellaisessa jonkinmoisessa retkeilykeskuksessa (jos sitä nyt voi siksi sanoa). Siellä oli kaikki HAMKin ensimmäisen vuoden opiskelijat, lähemmäs 1000 ihmistä! Ja sitten tietenkin mm. meidän ihanat tuutorit, opettajia ja henkilöitä, jotka olivat järjestäneet koko touhun. Käytiin läpi sellainen todella kiva rastirata, jossa oli mm. luontovisa, kaikenlaisia ryhmäytymisleikkejä ja melontaa.


Tässä meidän ryhmärämä! KEKET vuosimallia 2012!
Huom. Ylempi kuva otettu päivän alussa, vertaa lippumme kunto ylä- ja alakuvassa. Päivän aikana tuli siis jonkin verran vettä...ei aina voi muistaa käyttää permanenttitussia. 


Täss' on metsän kaunis tupa ikihonkineen. Tääl' on leikitellä lupa päällä sammaleen. 
- Immi Hellen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti