lauantai 6. heinäkuuta 2013

Siitä nyt on aikaa

Viime kerrasta on ehtinyt vierähtää jo jonkin aikaa... hyihyi minua, mutta nyt tulloo yhtä sun toista!
Juhannus oli ja meni aikoja sitten eli ei siitä sen enempää.


Käytiin katsomassa Kirjurin kesäteatterissa Linjat kuumina -niminen komedia pläjäys. Näytelmä kertoi taksikuskista (Kristo Salminen), jolla oli kaksi vaimoa eli siis kaksi perhettä ja kaksi elämää. IHAN HULVATTOMAN HAUSKA! Oon todellakin tyytyväinen siitä, että päätettiin (minun idea) mennä tämä katsomaan. Nauraa sai vedet silmissä ja posket juntturassa.

Vorssassakin ollaan käyty kääntymässä yksityistilaisuuden merkeissä. Nimittäin meidän neljän (minä, Claru, Hanna ja Siru) muikkelin kimppasynttäreillä! Oltiin varattu (vuokrattu) eräs tila: Blue Pool, johon sitten järkättiin pientä purtavaa kera kaikkien ihanien ystävien. Tai oikeastaan se meni niin, että osa meistä, he jotka asuvat kesällä Forssassa, hoitivat lähes kaikki järjestelyt. ISO KIITOS TEILLE! Olitte hoitaneet meille tilan, jossa juhlia ja kaiken lisäksi vielä leiponeet maailman parasta pizzaa ja synttärikakkua! :---) Kuvamateriaalin hehkeän laadun ja edustavuuden vuoksi en nyt laita tänne niistä montaa.


Luultavasti maailman paras drinkki... nimen kun muistais. Pillit vaan tahto mennä tukkoon, ja mistä sitten saatiinkin kunnolla puheen aihetta.


Minigolfiakin on tullut tässä kahdesti pelattua. Toisessa paikassa rata oli varsin helppo, mutta sitten toisaalla ihan järkyttävän vaikea! Siinä meni vähintään 10 harjoituslyöntiä ennenkun sain pallon edes lähelle reikää radan ensimmäisellä reiällä. 

Futistakin on tullut viheriöllä pelattua, vaikka pari peliä jäikin väliin. Toinen Forssan reissun takia ja toinen lähes päivittäin vaivaavan migreenin vuoksi... en tiedä mikä siinä on, mutta eräskin viikko oli varmaa joka päivä hetkellisesti pää hajalla. Stressi, työt, huono sänky/tyyny, huoneilma, kuivatut ruusut huoneessa vai mikä ??? 

Sitten lopuksi päivien varrella otettuja kuvia, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Nysse putos hiekkaan..

..ei sitä voi enää syödä.

Lehmät landella pyörätien poskessa.


Tämä päivä lähti käyntiin kello 07.23, puolentoista tunnin juoksulenkillä viileän pilvisessä ulkoilmassa. Huomenna olisi tarkoitus mennä Yyteriin uimaan, käväistä mökillä ja mennä illalla potkimaan palloa treeneisiin.

Kun voileipä putoaa aina voipuoli alaspäin ja kissa putoaa aina jaloilleen,
niin mitä tapahtuu, jos voileipä sidotaan kissan selkään voipuoli ylöspäin?
- Marita Kotkas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti