torstai 22. marraskuuta 2012

Sokka irti!

Viime viikonloppuna yks mun kaveri, tai itse asiassa paras kaveri tuli käymään täällä Forssassa mun luona. Ei olla nähty niin usein kun aikasemmin, koska oon muuttanut kokonaan toiselle paikkakunnalle, mutta onneksi bussit kulkee molempiin suuntiin eikä se matkakaan kestä kun parisen tuntia. Kaksi tuntia ja viisi minuuttia jos ihan tarkkoja ollaan.

Käytiin syömässä kiinalaisessa ja myöhemmin illalla mentiin Cheekin keikalle yhteen paikalliseen baariin. Tykkään kuunnella tosi paljon suomalaista rap -musiikkia kaiken muunlaisen musiikin lisäksi. Se millasta musiikkia kuuntelen riippuu ihan mun mielialasta, välillä iskelmää, välillä suomipoppia ja välillä rockkia. Sannan musiikkimaku tosin on aika erilainen, mutta oli kuulemma kiva ilta siitä huolimatta. Ja hyvä niin! 


Oli tosi kiva nähdä pitkästä aikaa oikeen kunnolla ja saatiin puhuttua kaikista mahdollisista asioista mitä mieleen tupsahti. Kuunneltiin kaikkia tosi vanhoja, mutta ihania biisejä ja fiilisteltiin. Enkä malta odottaa koska tehdään tää uudestaan, hopefully before Christmast!

Koko viikonloppu tuntu menevän tosi nopeesti. Sanna oli täällä vaan yhden yön (pe-la), ja mentiin molemmat lauantaina takasin Poriin. En olis itse mennyt muuten, mutta kun meillä oli kauden ensimmäiset futsal pelit, eikä porukkaa ollut tarpeeksi, joten piti mennä paikkailemaan. Ja onneksi menin! Oli tosi kiva päästää pelaamaan pitkästä aikaa, ja sen muuten huomas etten oo käyny harkoissa kun kerran muuton jälkeen. Tuntu etten osannu enää mitään :(( Pelejä oli siis kaksi, toinen meni hyvin ja toinen vähän huonommin tai aika paljon huonommin.

Tulin takasin kotio vasta maanantai aamulla, kun koulu alkoi vasta 11. Eilen keskiviikkona mulla oli ammattikorkean ihka ensimmäinen tentti, verkkotentti aiheesta Ekosysteemin perusteet. Ensimmäistä esseetä kirjoittaessa käteni osu jotenkin tähän kannettavan tietokoneen hiireen ja HUPS teksti kiitti, otti ja lähti! Olin just saanut mielestäni hyvän vastauksen aikaan ja sitten se vaan katos, Ei auttanut kun aloittaa uudestaan. Mulla meni hermot siinä kohtaa aika pahasti, ja kaiken kukkuraksi tuo 'ihana' naapurin vanha rouva alkaa naputtelemaan jotain hemmetin nauloja seinäänsä! Ihan kun sieltä päin ei olisi tullut jo tarpeeksi meteliä tähän mennessä. Täällä on meinaan kiviseinät ja ääni kuuluu aika hyvin tänne seinän toiselle puolelle, varsinkin jos käyttää porakonetta, mutta tossa vaiheessa kun mun hermot oli jo tipotiessään, niin pelkkä vasaralla nalkutuskin on kauhea ääni. Elikkä tentin lopputuloksesta on vaikea sanoa yhtikäs mitään, menikö hyvin ja suoraan penkin alle? Aika näyttää.

Tänä viikonloppuna mennään taas. Tällä kertaa Tampereelle viettämään pikkujouluja. Tarkoituksena olis mennä katsomaan musikaalia (jonka nimeä en vielä kerro) ja syömään jonnekin kivaan ravintolaan kunnon poppoolla. En malta odottaa! Mutta nyt tämä tyttö lähtee pakkailemaan viikonloppua varten ja sitten sen jälkeen pelaamaan biljardia kamujen kanssa! 

Varo jokaista hanketta, joka edellyttää uusia vaatteita.
- Henry Thoreau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti