sunnuntai 25. marraskuuta 2012

LIZ

Viikonloppu tuli vietettyä siis Tampereella pikkujoulu meiningeissä. Nyt takaisin kämpillä. Kauheeta kun nää viikonloput menee niin nopeesti, mut onneks reilun kolmen viikon päästä alkaa joululoma! Sitten on pitkästä aikaa tehdä vaikka mitä.

Lauantaina siis käytiin Tampereen Työväen Teatterissa kattomassa LIZ -musikaali, ja se oli aivan mielettömän hyvä! Todellakin suosittelen meneen katsomaan, jos vaan mahdollista. Pääosissa olivat upeat Sinikka Sokka ja Maria Lund. Oli hauskaa nähdä oikeen livenä, ihan siinä edessä Sinikka Sokka, kun pienenä katteli aina kun se luki Grimmin satuja :) Ja vaikkei aikaisemmin ollut kovinkaan paljoa tietoa Elizabeth Taylorista ja hänen elämästään, niin nyt muistaa vähintään kaikki hänen seitsämän aviomiehensä nimet, ainakin osan niistä :D Ja sitten lopputaputusten aikana tuli nähtyä myös Bumtsibumista kaikille tuttu Esa Nieminen, joka vastasi musiikista. 

Teatterin jälkeen mentiin syömään Ravintola Villisikaan, mikä oli myös tosi kiva paikka. Astetta rennompi paikka mennä syömään, mikäli ei oikeen perusta kaikkein hienoimmista ravintoloista. Ruokalistalla oli kaikenlaista laidasta laitaan, ribseistä kanttarellikeittoon. Itse otin annoksen nimeltä Herrojen herkku, missä oli paistetun toastin päällä grillattua kanaa, herkkusieniä, bearnaisekastiketta ja gratinoitua emmental juustoa sekä lisukkeena salaattia. NAMINAMI! 

Sitten jos ihmiset eivät tiedä niin mulla on tänään nimpparit (onnea minä)! Ei siinä sen ihmeempää ole, mutta ilmoitusluontoinen asia siitä huolimatta. Sain Jesseltä kauan odotetun Nälkäpeli -kirjan lahjaksi, I absolutely love it! Alan lukee sitä heti, kun saan luettua Eat, Pray, Love -kirjan ensin loppuun.
Mulla on kirjahyllyssä yllättävän paljon kirjoja, joista osa on kirjoitettu englanniksi (saa nähdä kuinka kauan sellasen lukiessa menee) ja yksi ruotsiksi (saatikka tässä). Päätin muuttaessani, että alan lukemaan kirjoja, että voin sitten joskus sanoa lukeneeni ne kaikki. Alku oli aika heikko, mutta kohta on ensimmäinen kirja luettu (siitä lisää sitten joskus).

Kaiken onnen perustana on kiireettä nautittu aamiainen.
- J. Gunther

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti