perjantai 31. elokuuta 2018

The other way around

On tämä kyllä aikamoista pakkopullaa kun ei voi treenata kuten tavallisesti. Tälläkin viikolla vain katsellut sivusta muiden tekemisiä ja yrittänyt siinä samalla ottaa oppeja talteen omaan nuppiin. Tarkan porkkanan tavoin pyrinyt myös neuvomaan muita, vaikka en nyt mikään ohjaaja olekkaan. Mutta eiköhän tässä ole jo sen verran tullut itse opittua, että uskaltaa tarpeen tullen korjata muiden juttuja.

A mistake repeated more than once is a decision.
- Paulo Coelho

Lähtökuoppiin palaamiseen kun menee takuulla muutamia viikkoja, niin ei auta kuin ottaa rauhallisesti. Ja se jos joku on uutta meikäläiselle, koska treenaaminen on aiemmin ollut lähes päivittäistä. Useimmiten vähintään kolme kertaa viikossa on puettu koutsin suosimaa sanaa käyttäen lapaset käteen ja alettu hääräämään. Tähän päälle vielä kaikki se muu liikunta eli juoksulenkit ja fillarointi. Plus satunnaiset lihaskuntoilut ellei viikon aikana ole tullut treenien ohella riittävästi ähkittyä. Niin, että ylikunnonko aiheuttamaa tämä kaikki sitten lopulta onkin? Pakko myöntää, että läheltä liippaa. Meinaan tällä treenimäärällä ja niihin sata lasissa täysin satsaamalla ei olisi ehkä kovin kaukaa haettua. Mutta minkäs sille mahtaa jos olet löytänyt itsellesi lajin, josta nautit aivan älyttömästi ja jota saat tehdä huikeassa porukassa.

Rakkaudesta lajiin, se on se juttu. Vielä on kuitenkin opittava kuuntelemaan paremmin omaa kehoaan ja keskittymään enemmän palautumiseen eli pyhittämään lepopäivä. Nyt vaan päivä kerrallaan back to basics ja aloitetaan kohottamaan jaksamista, että päästään irti tästä puolella teholla olemisesta.

If you quit once it becomes a habit. Never quit.
- Michael Jordan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti