torstai 12. helmikuuta 2015

Reppureissaajan matkassa, Portugali

Espanjan puolelta matka jatkui kohti upeaa Portugalia. Kävin kolmessa kaupungissa: Évorassa, Lissabonissa ja Sintrassa. 

Ensin matkasin Évoraan, jossa olin kahden suomalaisen kaverini luona muutaman päivän :) Siitä tuli samalla mun ihka eka couchsurfing kokemus, koska siellä tuli punkattua niin sohvalla kun sohvatyynyilläkin :D Lissabonin puolella olin ihan itekseni, mutta eipä se haitannut, mahtavaa oli siitä huolimatta! Ja vaikka yksin matkustinkin, niin missään vaiheessa reissua ei pelottanut tai tullut koti-ikävä. En myöskään törmännyt taskuvarkaisiin tai muihin ongelmiin mistä eräät nimeltä mainitsemattomat henkilöt minua hirveesti varoittelivatkin. Sen kun paineli menemään itsevarman oloisena, eikä näyttänyt ulkopuolisten silmiin eksyneen näköiseltä, niin pärjäsi just hyvin. 

---

From Spain I travelled to Portugal: Évora, Lisbon and Sintra. I was travelling most of the time alone, but then I visited my Finnish friends and spent few days with them. Every morning we went out to drink coffee and to taste some local sweets/foods. I had finally time to read my book, relax and take it easy. 

Not all those who wander are lost.
- J.R.R. Tolkien


ÉVORA
Rosepippuria suoraan puusta! - Peruvian pepper tree

Paikallinen herkku Pastel de Nata ja paras kaakao ikinä!Why so serious!?Välillä kerkes ottaa ihan rennosti ja nauttia kaurapuurosta samalla kun luki kirjaa.


Bitoque eli possupihviä, riisiä, häränsilmä ja perunalastuja :D

LISSABON


Street art
SINTRA

Vietin yhden kokonaisen päivän myös yhdessä UNESCON Maailmanperintökohteessa. Kävin muutamassa palatsissa ja katsomassa maisemia Atlantille päin. Köpöttelin siinä ylös reilun neljä kilsaa vaikka olis sinne ylös joitain bussejakin mennyt, mutta nääh. Maisemat oli sen arvoset ja raikas ulkoilma tekee aina terää!

---

I also visited one UNESCO World Heritage Site. First I walked about 4 km to the top of Pena National Palace. I prefered walking instead of taking the bus. And Views from there were awesome, and I got to see the Atlantic!  

The world is a book, and those who don't travel
read only one page.
- St. AgustineInitiation well


Park of Quinta da Regaleira
To travel is to take a journey into yourself.
- Danny KayeUp next is pictures and thoughts about Paris, so again stay tuned mates!

Travel brings power and love back to your life.
- Rumi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti