lauantai 31. tammikuuta 2015

Reppureissaajan matkassa, Espanja

Olin tässä tammikuussa pienellä reissulla, ja tarkemmin sanottuna elämäni seikkailulla! Päätin lähteä vaihdon päätteeksi kiertämään vähän maailmaa, ja kohteet sijoittuivat tuonne eteläiseen Eurooppaan. 

Toisaalla asuminen kasvatti itseluottamusta ja antoi rohkeutta oman elämänsä elämiseen. Kerran sitä täällä vaan ollaan, niin täytyyhän se aika käyttää viisaasti ja toteuttaa itseään. Joten ei sitä auttanut muuta kuin vain ottaa ja lähteä. Aluksi tuli ostettua vain yhdensuuntainen menolippu, ja siitä parin viikon päähän paluulippu takaisin Suomeen. Tiesin milloin lähden ja milloin aion palata takasin, mutta kaikki siihen väliin jäi täysin avoimeksi. Lopulliset suunnitelmat tuli tehtyä vasta reissupäällä. 

Oon aikasemmin ollut aikamoinen hermoheikki ja alkanut stressaamaan ihan mitättömistäkin asioista, mutta tän reissun jälkeen kaikki sellanen on nyt historiaa! Se, että pakkaa pari tuntia ennen lentoa reppunsa ja lähtee reissuun periaatteessa ilman minkäänlaisia suunnitelmia tai valmisteluja kyllä kasvattaa pakollakin ihmistä. On vapauttavaa pystyä tekemään jotain ihan vaan hakuna matata -meiningillä. Vähemmän sitä voi mennä asiat pieleen, jos niitä ei ole lainkaan suunniteltu. Tässä mulle nyt toinen elämänfilosofia jota noudattaa läpi koko elämän.  

You never know how strong you are, until 
being strong is the only choice you have.
- Bob Marley

In January, I went for a little trip to Southern Europe. In 15 days, I travelled in Spain, Portugal and France. It was a trip and adventure of a lifetime, and I had amazing opportunity to see the most important places in each country. After exchange I just decided to buy one-way flight tickets and go. 

I packed my stuffs in a little backpack only few hours before the flight, and had hardly any plans before I left. So, I just made them all while I was moving from one place to another. The trip was all about hakuna matata, and enjoying life. 

---

Reissu lähti käyntiin Espanjan Barcelonasta ja kesti kokonaisuudessaan viisitoista päivää. Menin Espanjaan tapaamaan erästä erittäin rakasta ystävääni, kenen kanssa tutustuttiin tuolla Uppsalassa. Hassua miten nopeaa sitä voi alkaa klikata jonkun kanssa. Oltiin oltu pari kertaa Monin kanssa yhteyksissä ennen vaihtoa naamakirjan kautta, ja oltiin sitten loppujen lopuksi kuin paita&peppu. Ja nyt kun ei olla nähty pariin viikkoon, niin alkaa olla jo ikävä. 
Oli kyllä NIIIN mahtavaa reissata läpi Espanjan paikallisen henk.koht. oppaan kanssa! Kävin siis Barcelonassa, Zaragozassa ja Madridissa. Näin vaikka mitä upeita paikkoja, joiden myötä hurahdin ja rakastuin Espanjaan ihan päästä varpaisiin! Tuntui kuin olisin ollut siellä monta kuukautta, ja olisinhan minä kyllä voinut siltä samalta seisomalta sinne jäädä.  

---

First I took a flight to Barcelona where I met my dear Spanish friend. She showed me all the beautiful and best places, and I'm really grateful that I had both local and personal guide with me. We went through the whole country. From Barcelona to Zaragoza, and from there to Madrid. The trip was AWESOME, and I had such amazing time with my friend. 
I also started to feel that I won't be coming back, and that I could just stay forever in Spain.


BARCELONA
<3Sagrada Família
ZARAGOZA


Parque Grande José Antonio Labordeta
Basílica de Nuestra Señora del PilarTemplo de Debod

Parque de Retiro


Palacio de CristalTässä nyt reissun Espanja osuus hyvin pelkistettynä. Tuli otettua yli tuhat kuvaa koko matkan aikana, niin pitää valita tänne vaan ne harvat :D Seuraavaks juttua Portugalin puolelta!

To succeed in life, you need two things:
ignorance and confidence.
- Mark Twain

I have over 1000 photos about my trip, and here's only few of them :D And they are all taken in Spain. Next time I'm gonna share something about Portugal, so stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti