perjantai 15. helmikuuta 2019

Pretzels in Berlin

What happens in Berlin stays at Berlin. This might be the case for someone but not for us. At least not for this time. So, for a while ago we decided to travel to Berlin. We just wanted to have a kinda easy-going holiday in some place where we could relax and have a good time together. And we really managed to do alot even though our long weekend trip lasted only for four days.


 You have to keep breaking your heart until it opens.
-Rumi

The city itself was so incredibly efforthless place to hang out and place where you could explore even some little weirder things. Meaning if you have the guts to take it to the next level. Or like us, dare to go to a proper club to dance like never before. Well, that would be all about that one wacky night.

And regardless the fact that I'm currently feeling pretty pleased with my life, I would travel to anywhere right away if I only could. There's just too many places in this globe where I haven't been yet. 


If the path be beautiful, let us not ask where it leads.
- Anatole France

On se reissaaminen vaan mukavaa. Tai noh, tällä kertaa oltiin kyllä lomalla, sillä mihinkään ei ollut kiire eikä ohjelmassa ollut yhtäkään pakollista tekemistä. Tehtiin siis mitä ja milloin huvitti. Toki meillä, tai pikemminkin ehkä minulla, oli muutama paikka missä halusin ehdottomasti käydä ja joihin pääsinkin.


Ihan joka puolelle ei tosiaan ehditty, mutta ompahan syy lähteä kyseiseen kaupunkiin joskus uudestaan. Kenties vaikka jo ensi syksynä, sillä onhan tuo Berliini aika leppoisa mesta. Oleilu oli suht huoletonta ja eniten päänvaivaa taisi tulla vain isoimmista asemista, joissa tuli muutaman kerran vaihdettua metroa. Mutta niitäkin oppi kyllä välttämään heti oman "kotireitin" tultua tutuksi. Ja niin kuin moni on jo ennen ja jälkeen matkan ehtinyt toteamaan, niin Berliinin tekee helpoksi juuri se fakta, että siellä kaikki tunnetusti toimii. Niin eikä syöminenkään tuottanut tuskaa vaan valikoimista pystyi valitsemaan vaikka currywurstin tai mac-and-cheesen!


Yksi suurta hämmennystä aiheuttaneesta piirteestä oli kuitenkin hiljaisuus. Ja joka oli siis näin suomalaisittain varsin posiitinen seikka. Siellä täällä köpötellessään tuli meinaan melko äkkiä huomattua se, että heti kun ohitti jotkin kaupat ja meni sivummalle, niin oli lähes hiiren hiljaista. Alkujaan sitä hieman oudoksui kun kerran oltiin suht isossa kaupungissa, mutta hetken päästä siitä vain nautti. Fiilis oli kuin koto-Suomessa konsanaan.


Design a life that you are inspired to live.
- Annette White

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti