perjantai 25. joulukuuta 2015

Happy holidays

Lyhyessä virsi kaunis, sillä joulu tuli ja meni. Valkoinen se ei ollut eikä joulupukkiakaan näkynyt, mutta joulutunnelman saa aikaan myös ilman niitä. Meilläpäin aatot lähtevät käyntiin perinteitä kunnioittaen. Aamulla kukonlaulun aikaan ylös ja mantelia metsästämään mummulan riisipuurokattilasta. Sattumat eivät tällä kertaa löytäneet tietään allekirjoittaneen puuromättäälle, mutta mitäpä tuosta. Better luck next time!

"Learn to appreciate what you have
before times makes you appreciate what you had."

Pieni loma ei olisi voinut kyllä parempaan aikaan tulla. Olo oli pyhien alkaessa niin helpottunut että fiilis oli enemmän kuin katossa! Ja vaikka töitä tehtiin keskiviikkona vielä hiki hatussa, niin nyt on stressi tipotiessään.. ainakin hetkellisesti. Kun tietää hommien olevan hyvällä mallilla, niin voi rauhassa ottaa muutaman päivän leppoisammin ja tehdä jotain ihan muuta. Ahtaa itsensä täyteen joulupöydän antimista ja nauttia hyvästä seurasta. Iisin illanvieton oheen voi ottaa myös lasin tai kaksi hyvää punaviiniä, jonka jälkeen nothing can't go wrong. Kunhan muistaa pitää määrät maltillisena, niin kaik mennöö mukavasti!

"Create a life that feels good on the inside,
not one that just looks good on the outside."

Uusi vuosi tekee tuloaan, ja sitten on taas uusien kujeiden aika. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut yhtä sun toista. Jo mainitun lyhyen kaavan mukaan uutta ja vanhaa, iloa ja surua. 

"Sometimes you will never know
the true value of a moment
until it becomes a memory."

Elämän luomat mutkat suoristuvat ja solmut aukeavat aina omalla painollaan. Yleensä vielä silloin kun niin vähiten odottaa tapahtuvan. Sitä on oppinut itsekin ajattelemaan, että everything happens for a reason. Vaikka vastoinkäymiset ottavat aikansa päähän, niin niiden tilalle on luvassa jotakin parempaa. Believe it or not. 

"Think happy thoughts and put a smile on your face
so that positive opportunities can find you."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti