perjantai 12. kesäkuuta 2015

Easy living and personal goals

Nyt on tullut taas se aika kesästä (ja mikseipä vuodestakin) kun edessä olisi itsensä likoon laittaminen. Huomenna on ohjelmassa puolimaratonin juokseminen vanhoilla ja rakkailla kotikulmilla Forssassa. Odotan innolla hetkellistä maiseman vaihdosta ja kavereiden kanssa rentoutumista, en niinkään itse juoksua :D Se kun on viime aikoina jäänyt hävettävän vähäiselle. Mutta minkäs sille mahtaa! Ihminen kun tuppaa olemaan aika ajoin laiska ja keskittyvän muihin harrastuksiin ja touhuihin. Tähtäimessä luonnollisesti viime vuoden ajan parantaminen, mutta saas nähdä miten flikan käy.

Believe you can and you're halfway there.
- Theodore Roosevelt

Stressiä ja painetta on ollut aivan riittämiin, etten tiedä miten päin olla tai miten edes suhtautua koko hommaan. Syteen tai saveen eli kävi miten kävi, niin ensi viikosta lähtee käyntiin taas uudet kuviot ilman sen suurempia tavoitteita. Ilmat kun tuosta vielä muuttuisivat kesäisempään suuntaan, niin jätte kiva!

Life is not meant to be lived 
in your comfort zone.
- Laurel Day

Muutamia suunnitelmia (festareita ja muita reissuja) kesälle on jo lyöty lukkoon, ja näyttää myös vahvasti siltä, että Matti on kylässä kukkarossa kuukausi toisensa jälkeen, mutta väliäkö sillä :D Eletään tätä elämään niin kuin kuuluukin eli ilman turhia huolia ja murheita ajatellen. Tosin mielessä vaanii salakavalasti myös edessä olevan opinnäytetyön kirjoittaminen, jota en ole ehtinyt (lue jaksanut, kyennyt tai viitsinyt) ajatella ollenkaan. Kai sitäkin tulisi tässä pikapuoliin alkaa askarrella, jotta saisi tuon tutkinnon joskus ulos ja paperit käteen.

The ultimate goal in life is happiness.
- Lorrin L. Lee

Siihen asti pyritään ottamaan mahdollisimman rennosti ja nauttien jokaisesta hetkestä päivä kerrallaan. Tiedän missä ja mitä teen huomenna, mutta se mitä tapahtuu sen jälkeen on vielä täysin pimennossa. Työt määräävät tahdin pitkälti tuonne elokuun loppuun asti, mutta sen jälkeiset kuviot ja meiningit ovat jälleen kerran teillä tuntemattomilla.

---

Tomorrow I'll run my second half-marathon. I'm super nervous and wondering how will I make through it:D I haven't been practicing as much I did for the last one, but yes the blame is entirely on me. Too much other things to do at the same time. But I promise that after this weekend I'll make it up to myself and start to put more focus on my well-being. So, more running and other staff that will make me feel good and happy. 


Your time is limited. Don't waste it
living someone else's life. 
- Steve Jobs 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti