tiistai 10. syyskuuta 2013

Toisen loppu on toisen alku

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös kesä.

Keväällä kun kesäloma lähti käyntiin, niin oltiin niin innoissaan siitä, ettei tarvi enää raahautua kouluun. Neljän kuukauden loma kuullosti tosi hyvältä, mutta mitä pitemmälle kesää ja lähemmäs syksyä mentiin, niin sitä enemmän alkoi kaipaamaan takasin Forssaan. 
Ja täällä sitä nyt ollaan! Koulua ollut viikon verran ja toinen viikko menossa. Ensimmäisellä viikolla ei tosin ollut kun kaksi "omaa" koulupäivää, mutta koska toimin tuutorina (jeejee), niin siellä oltiin jatkuvasti tuutoripaidat päällä hillumassa. Nyt jälkeen päin tuntuu ihan siltä, että loma oli harvinaisen ehkä jopa liian pitkä ja kun tulin takaisin kämpille, tuli sellanen ahaa -elämys, että ompas ihanaa olla taas kotona. Tuntui jopa vähä siltä, etten olisi ollut poissa viikkoakaan. 

Loman alussa listasin asioita, jotka aion loman aikana toteuttaa. Noh.. suurin osa tuli kyllä tehtyä, mutta muutama jäi uupumaan. Mutta ei hätää, elämää on edessä vaikka kuinka paljon, joten aikaa löytyy aina (kaikkea ei ole pakko tehdä kesäisin)!

nauttia auringosta 
ruskettua
mökkeillä
pelata futista
uida
kokeilla uusia ruokia
ulkoilla
lenkkeillä
viettää ikimuistoisen juhannuksen
todellakin ikimuistoinen ja lyhyt
syödä neulamuikkuja
syödä metrilakuja
telttailla
lukea kirjoja
yks on vieläkin kesken...
pelata beachfutista
tavallaan melkeen joo ?
minigolfata
leipoa herkkuja
grillata
mennä Tallinnaan
nyt syksyllä!?
reissailla ympäri Suomenmaata
käydä Tuurissa
toisella reissulla sitten
valokuvata
nauttia hyvästä seurasta
viettää kimppasynttäreitä
käydä Ähtärin Eläinpuistossa
toisella reissulla sitten
mennä Jazzeille 
vierailla silloin tällöin Vorssassa
osallistua Forssan Suvi-Iltaan (iiiiik)
pitää kaksi viikkoa lomaa ennen koulun alkua
käydä Saksassa
mennä Tampereelle Blockfestiin (elokuu tule jo!)
tehdä töitä

Saksan reissun jälkeen ehdittiin olla päivä aloillamme, kunnes taas lähdettiin liipustamaan.. kohteena BLOCKFEST! Niin älyttömän hyvät festarit taas tänäkin vuonna. Kolmas kerta toden sanoo, eiks vaan. Tämä oli nyt tosiaan kolmas kerta, kun siellä käyn ja joka vuosi on ollut aivan mahtavat esiintyjät ja jäätävän hyvä meno! Yövyttiin Omenahotellissa, joten matka Ratinanniemeen oli juuri sopivan lyhyt, että sitä mielellään tepasteli ja tallusteli edestakaisin. 
Seo Petriiiiiii !
En viittiny ottaa kameraani mukaan, joten kaikki puhelimella otetut kuvat oli erittäin hyvä laatuisia.. etenkin sillon illemmalle, kun tuli pimeetä..


Sitten pientä huikopalaa :---)

Tampereelta matka jatkui Ellin kyydillä Forssaan tuutorikoulutuksen toiseen osaan. Samalla alkoi viimeinen lomaviikko, jolloin otettiin leppoisasti ja alettiin vähitellen pakkaamaan tavaroita Vorssaan siirtymistä varten. Kaikenkaikkiaan kesä oli oikein mukava. Tuli tehtyä ja koettua vaikka mitä uusia asioita! Keväällä "kunnolla" aloittamani juoksuharrastus kulminoitui kesäkuun Suvi-iltaan, ja nyt viime viikonloppuna juostuun Jämi21 Puolikkaaseen. Jämi upeissa harjumaisemissa juostu matka oli pituudeltaan 12,8 kilometriä, siis pisin mitä olen koskaan yhdellä matkaa juossut. Ajaksi sain 1.35.49, mihin olen varsin tyytyväinen, koska tavoitteeni oli suoriutua alle kahden tunnin :D Reitti oli todella mäkistä ja ennen yhtäkin nousua oli oikein kyltillä merkitty sen pituudeksi 800 metriä... yritä siinä nyt juosta yhtäkään ylämäkeä kokonaan ylös. En ollut moneen kertaan ehtinyt harjoitella mäkivetoja, joten siitä johtui se, että jokainen nousu tuntui jäävän viimeiseksi. Mutta nyt kun tietää millainen reitti siellä ensi vuonna odottaa, niin on hyvä harjoitella tulevaa uusinta koitosta varten. 
Jämin juoksun lähtö oli aamulla kello 11, joten illemmalla mentiin sitten vielä Jesmun kanssa syömään, hohtokeilaamaan ja leffaan katsomaan Millerit -elokuva. Keilaus on aina silloin kivaa, kun se onnistuu ja etenkin silloin kun voittaa toisen ;D Aluksi tuntuu ettei tästä tule yhtikäs mitään, mutta muutaman harjoituskierroksen jälkeen se alkaa sujumaan, ja täyskaatoja tulee kuin sieniä sateella (ainakin melkein)! 

Viikonloppuna tuli myös käytyä iki-ihanan siskoseni luona. Tuli siinä samassa myös vähän kuvailtua Topia, hän kun niin kuvauksellinen on :--) Chillailtiin ja autolla ajoimme kauppaan sekä tontin kautta takaisin kotio. En malta odottaa, että me tytötkin päästään sinne oikein kunnolla talkoo hommiin! <3

En tahtoisi näyttää, en, miten syvästi iloitsen, miten pienistä,
pienistä seikoista voi olla iloinen.
- Aale Tynni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti