tiistai 30. lokakuuta 2012

Lomatunnelmia

Syyslomalta on siis kotiuduttu takas tänne Forssan matalaan majaan. Oli kiva olla kerrankin vähän pitempi aika kerrallaan kotona. Ehdein näkee kaikkia Porin kavereita ja jopa vanhoja opettajia!

Eipä tossa lomalla tullut tehtyä oikeen mitään erityistä, löhöilyälöhöilyä ja koulujuttuja... olin ihan varma etten tee yhtään mitään kouluun liittyvää koko loman aikana, mutta toisin kävi, niitä oli vaan pakko tehdä. Hiuksetkin sain vihdoin värjättyä, viime kerrasta oli meinaan vähän liiankin paljon aikaa.


Käytiin yhtenä päivänä kävelemässä Kallossa ja ihasteltiin pitkästä aikaa maisemia :) 
Ilma oli just täydellinen, niin tyventä ja hiljasta.


Sitten tuli ensilumi! 
Ensin tuli jonkin verran rakeita ja sitte yhtäkkiä kauhee tuiske, ja tuloksena hento lumipeite. Oli ihana mennä ulos parin asteen aamupakkasilla, siellä oli jotenkin niin raikkaan hyytävä ilma.


Sitten käytiin katsastamassa kaikki mahdolliset kirppikset, joilta ei tosin löytynyt paljon mitään, paitsi yhdet aivan ihanat dinskon kengät! (kuvaa ehkä myöhemmin) 
Olin odottanut niin innolla, et pääsen kiertelemään niitä, mutta sitten kun oltiin käyty sillä mielestäni parhaimmalla kirppiksellä, niin innostunut lopahti. Mut hei, ei aina tarvi löytää mitään, ens kerralla sitten. Äiti tosin oli onnistunut löytämään mulle pitkät juoksutrikoot (ne kauan halutut) yhdestä paikasta missä mekin oltiin käyty, ei ollut vaan osunut mun silmään. Ne oli kyllä tosi hyvä löytö, sillä oon jo pitkään ettinyt sellaisia, mut urheilukaupoissa hinnat on ollut vähän turhankin korkeita ja kappas vaan nyt sain sellaset pilkkahintaan! Nyt kelpaa mennä ulos juoksulenkille, kun aiemmin vähän jalat paleli käydessä lenkillä capri mittaisissa juoksuhousuissa. Kiitokset siis äitille! <3

Loma oli kokonaisuudellaan aika jees, vaikkei tehty mitään erikoista. Pelkkä löhöily leffojen parissa riittää ihan hyvin, plus oheen vähän herkkuja ;P Ja siitä tulikin mieleen, että tein yhtenä päivänä mutakakun, josta tuli (pakko myöntää) hirrween hyvää! Luulin tosin aluks, että se oli ollut pari minuuttia liian kauan uunissa, mutta hyvää oli silti. Siis mutakakkua ja vaniljajäätelöä, namnamm.

Minä kiertelin maita ja mantuja,  saavuin lähelle kylän laitaa.
Heti aattelin mielessäin, täällä onneni olla taitaa.
- Oiva Pennanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti