tiistai 6. elokuuta 2019

Kesä on kreisii

Kesäloma ohi ja nyt jo kaksi työpäivää takana. Ai että kun oli mukava palata töihin ja tavalliseen arkirytmiin. Tai olisihan sitä toki lomallakin voinut olla vielä vaikka kuinka pitkään. Sillon kun pystyi ottamaan rennosti isolla ärrällä ja mökkeilemään oikein urakalla. Sillä sitähän me meinaan tehtiin! 


Myös Nemo osasi ottaa kaiken irti meikäläisen vapaapäivistä ja etenkin mahdollisuudesta uida jatkuvasti. Oltiimpa sitten kummalla mökillä tahansa, niin tämä poika polskutteli menemään. Saaressa se ei niinkään haitannut, mutta toisaalla oli joki, jonka mukana tuo karvaturri olisi varsin helposti ajautunut alavirralle. Sen verran kuitenkin mennyt opetukset perille, että tyyppi pystyi kiellon kuuluessa välttelemään kiusausta. Tepasteli usein näissä tilanteissa vaan mutustelemaan metsämansikoita, joka osoittautui hänen toisteksi mieluisaksi puuhakseen. 


Mahtui sitä lomaan kyllä muutakin kuin mökkihöperyyttä. Aluksi käytiin jazzailemassa ja loppua kohden pelaamassa minigolfia. Oli muuten varsin kuuma pelata rata läpi aamupäivällä, jolloin lämpötila oli ehtinyt jo nousta hellelukemiin. Kaikki sujui kuitenkin sopuisasti kaikesta siitä hiestä ja puuskuttamisesta huolimatta!


Ja kaikki mikä muuten alkaa jätskillä niin myös loppuu samaan syntisen hyvään herkkuun. Sinä päivänä kun jäin lomalle, menimme oitis vankilan rantaan yli-isoille jätskiannoksille. Ja päivää ennen töihin paluuta piti sitä kotiinkin ostaa vielä viime hetken nautintoa. Toki jäätelölle ei voi ikinä asettaa ylärajaa tai hetkeä, milloin sitä ei voisi syödä. Because ice-cream is life!


Music touches us emotionally, where words alone can't.
- Johnny Depp

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti